Redactie Roperunner

Hallo allemaal,

Al enige tijd hebben jullie ons digitale clubblad de Roperunner niet meer zien verschijnen. Via een poll op onze website hebben jullie vorig jaar laten weten het clubblad wel te lezen, en deze ook te willen behouden.

Maar… een clubblad heeft alleen bestaansrecht indien er ook een paar mensen zijn die zich willen inzetten voor het redactionele werk dat daar nu eenmaal bij hoort.

Tot op heden hebben we daar helaas nog geen nieuwe mensen voor kunnen vinden, en heeft zich ook niemand aangemeld na onze vorige oproep. Dus bij deze toch nog een laatste oproep:
Welke leden vinden het leuk om de redactie te vormen van de Roperunner, en te zorgen dat dit blad 2 à 3 tot 4 keer per jaar verschijnt.

Het is een blad ván en vóór leden, dus een redactie hoopt dan uiteraard wel op flink wat input van leden; te denken valt aan wedstrijdverslagen, of een column of andere weetjes/nieuwtjes die leuk zijn om te lezen.

Voor de nieuwe leden onder ons, als bijlage de laatste Roperunner die is verschenen, zodat jullie een indruk krijgen wat de Roperunner inhoudt.
Maar nieuwe ideeën hierover zijn natuurlijk ook welkom!

Lijkt bovenstaande je leuk, meld je dan z.s.m. aan bij Wilma Hoftijzer,  per email secretaris@ropes-running.nl  of tijdens een van de trainingen.