Informatie jeugdtrainingen

De trainingsgroepen voor de jeugd zijn in verschillende groepen ingedeeld. De jeugdleden worden in eerste instantie ingedeeld naar leeftijd. Binnen deze leeftijdsverdeling worden niveaugroepen gemaakt. Die indeling wordt gemaakt op technische en fysieke vaardigheden.


Jeugdleden kunnen een door de Survivalrun Bond erkend diploma’s halen. Er bestaan drie diploma’s. Te weten: brons, zilver en goud.

Enkele keren per jaar zullen jeugdleden die daarvoor vaardig zijn hun diploma kunnen halen. Om de puntjes op de i te zetten zullen ze enkele weken daarvoor speciaal oefenen in de diploma-oefengroep. Zodra de trainers vinden dat een jeugdlid de onderdelen voor een diploma (bijna) onder de knie heeft zal hij het kind opgeven voor het desbetreffende diploma.


Naast deze trainingsgroepen bestaat er een jeugdselectiegroep. In deze groep zitten voornamelijk leden met een wedstrijdlicentie die regelmatig wedstrijden in het jeugdcircuit lopen. Het doel van deze groep is om gerichter naar de wedstrijden toe te trainen. De nadruk ligt op het verbeteren van de klim- en loopvaardigheden. De trainingen zijn uitdagender en intensiever en vragen daarom de juiste instelling en inzet.

Informatie jeugdtrainingen 1

Contactinformatie

Trainingslocatie:

Bargerbos

Bargerdijk 2, 7095 CK de Heurne


Mail:

secretariaatrr@gmail.com