Survivalrun iets voor jou jeugd

Lijkt het je leuk om lekker buiten te trainen en de survivalrunsport te beoefenen?

Dat kan bij ons, we hebben trainingsgroepen op elk niveau en een prachtige accommodatie!

Heb je ervaring met de survivalrunsport, dan kun je direct lid worden en in overleg met de trainer instromen in een trainingsgroep. Aanmeldformulieren liggen in de kantine of zijn te downloaden op deze website.

Ben je onervaren en wil je kijken of de survivalrunsport wat voor je is? 

Je mag gerust een keer komen kijken of de survivalrunsport iets voor je is. Minimale leeftijd 6 jaar.

Wil je echt meedoen?

Meld je dan bij de ledenadministratie via mailadres: basistechniektraining@ropes-running.nl . Je ontvangt dan de benodigde informatie.

Je sluit een aspirant lidmaatschap af bij de SBN (Survivalrun Bond Nederland). Hierdoor ben je verzekerd tijdens de techniektrainingen. 

Na ontvangst van je aspirant lidmaatschap word je aangemeld voor een 4-weekse basis techniektraining. We maken je wegwijs op het trainingsterrein en in het gebouw van Try-out. 

Bij de eerste training mogen ouders/verzorgers ook aanwezig zijn. We leren je in 4 weken de basisvaardigheden van de survivalrunsport. Kosten totaal € 5,- (voor het SBN aspirant lidmaatschap).

Na deze 4 weken krijg je van de trainer een advies welke trainingsgroep bij je zou passen. Uiteraard kun je na deze 4 weken ook besluiten om geen lid te worden.

Bovenstaande 4-weekse basis techniektrainingen worden een aantal keren per jaar gegeven, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Dit zal op deze site worden aangegeven.

Dit betekent dat je tussentijds niet zomaar meer in kunt stromen als (aspirant) lid.

Uiterlijk 2 werkdagen voor de start van de 1e techniektraining moeten we je aanmelding en aspirant lidmaatschap SBN ontvangen hebben.

De volgende instroommomenten starten op de volgende data:

  • Zondag 5, 12, 19, 26 november om 9.30 uur
  • Zondag 21, 28 januari, 4, 11 februari
  • Zondag 24 mrt, 7, 14, 21 april
  • Week 22, 23, 24, 25
  • Week 36, 37, 38, 39
  • Week 44, 45, 46, 47

Bij onvoldoende deelname kan een trainingsblok uitgesteld worden.

Let op; voor deelname aan deze trainingen moet je zijn aangemeld bij de ledenadministratie en een aspirant lidmaatschap hebben afgesloten bij de Survivalrunbond SBN.Stuur een mail naar; basistechniektraining@ropes-running.nl en de rest wijst zich vanzelf.

Survivalrun iets voor jou jeugd 1

Contactinformatie

Trainingslocatie:

Bargerbos

Bargerdijk 2, 7095 CK de HeurneMail:

secretariaatrr@gmail.com