Jeugd activiteiten

Jeugd activiteiten 1

21 februari 2023

21 februari 2023

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

In onderstaand bericht volgt informatie over de komende jeugdactiviteiten: Spooktocht, survivalrun Zelhem en het zwemmen.

Spooktocht
Griezelen bij Ropes & Running!
Vrijdagavond 3 maart is er voor alle jeugdleden een spooktocht, deze wordt georganiseerd door de jeugd activiteiten commissie. De Spooktocht start om 19.00 uur. Om 18.45 uur verzamelen we ons in het clubgebouw aan de Bargerdijk. De route die we lopen start en eindigt bij het clubgebouw.
Wil je broer/zus broertje/zusje ook graag meedoen maar is hij/zij geen lid van Ropes & Running? Niet getreurd voor €1,- mogen ze ook meegriezelen.
Belangrijk!
Trek goede schoenen aan, want we gaan een spannende route wandelen. De route gaat alleen over onverhard terrein, dus je nieuwste kleding mag je thuislaten. Ga je mee? Opgeven kan voor 1 maart via: jacropes-running@outlook.com

Maar een spooktocht zonder spoken/griezels of begeleiding kan natuurlijk niet. Bij deze de oproep, vind je het leuk en kan je 3 maart helpen, meld je dan aan via: jacropes-running@outlook.com Graag je 06 nummer vermelden bij de aanmelding, op dit nummer ontvang je verdere informatie. Vanaf 18.00 uur willen we graag alle spoken verzamelen en vanaf 19.00 uur starten we met de jongste jeugd. Heb je nou geen oppas thuis maar lijkt het je wel leuk om ons te helpen, je zoon/dochter mag gerust meelopen. Graag horen we van jullie!

Survivalrun Zelhem
Op zondag 12 maart staat de survivalrun van Zelhem weer op de agenda. Een prachtige en vooral gezellige run door de omgeving van Zelhem. Er zijn nog plekken beschikbaar.
Lijkt het je leuk om mee te doen maar heb je nog nooit een run gelopen of wil je graag met begeleiding de run lopen, geef dit dan door! Er is de mogelijkheid om samen met een aantal leden van de jeugdcommissie de run te lopen. Wat moet je doen?

 • Geef je op via: https://www.uvponline.nl/uvponlineF/inschrijven/431
 • Vermeld op het inschrijfformulier van Zelhem bij het kopje opmerkingen: Ropes & Running
 • Stuur een mail naar jacropes-running@outlook.com en geef aan dat je bent ingeschreven en graag met begeleiding de run wilt lopen.

Zwemmen
Jaaaaaa, het is weer zover, we gaan weer zwemmen! En wel op zaterdagmiddag 18 maart. Dit keer gaan we zwemmen bij ‘t Walfort in Aalten. Om 13.00 uur verzamelen we op het Barger om gezamenlijk naar Aalten te rijden. We zijn tot ongeveer 15.30 uur bij het zwembad en zijn dan tegen 16.00 uur weer terug op het Barger. Wil je mee en heb je een zwemdiploma?

 • Geef je op via de mail: jacropes-running@outlook.com
 • Geef aan welk zwemdiploma je hebt.
 • Geef aan of je ouders wel/niet kunnen rijden en of ze heen en/of terug kunnen rijden naar het zwembad.
 • Geef aan of je op eigen gelegenheid naar ’t Walfort komt.
  Woon je in Aalten of omstreken dan mag je ook op eigen gelegenheid naar ’t Walfort gaan. Meld je wel aan!
  We hopen veel jeugdleden te zien!

Groetjes van de Jeugdactiviteitencommissie

Jeugd activiteiten 2

ALV Ropes& Running 8 november

Jeugd activiteiten 3

Jeugd activiteiten

Jeugd activiteiten 4

Van de Bestuurstafel

Jeugd activiteiten 5

Nieuwe groepsborden Jeugd